bolí tetování?

0 příspěvků / 0 new
Poslední
Prdlina
Obrázek uživatele Prdlina
Offline
Na fóru od: 04.06.2009
bolí tetování?

Čááu :) chci se zeptat jestli máte tetování a zda vás to moc bolelo. Já bych chtěla na zápěstí,ale myslím,že to bude bolet docela dost,co myslíte vy? :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

No koukám že tu furt píese co bys chtela ..to toho chces celkem dosti! :lol: bnemam stim zkušenost ale přitel ma kerku a moc to asi neboli zaleží kde apak si asi zvyknes_!tam kde je slaba kůže to bolí.ja mam teda jen 2 piercingy a nebolelo :D

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Tak já s tetováním zkušenost ani s piercingem nemám, jelikož žádné nadšení pro to nesdílím:) Ale je fakt, že když má někdo piercing a přestane se mu to líbit, zkrátka kamínek atd. vytáhne a časem se to zacelí, snad :), ale tetování je trvalé!!! A jestli tetování bolí? Záleží na každém jak vysoký má práh bolesti:)

Mikous
Offline
Na fóru od: 21.04.2009

Mám 3 docela dost velké zkušenosti s tetováním, mám pokérované celé lítko, pravou ruku od ramena k lokti a mezi lopatkama na zádech. Popravdě záleží na mnoha faktorech, když mi tetoval borec ruku, tak jsem u toho skoro usínala, to samé bylo na lítku, tam kde je čistě sval je to pohoda, když začne strojkem jezdit po kosti, tak to bolí, ale pokud chceš tetování, tak to vezmeš jako nutné zlo. Navíc je dobré jít na kérku řádně vyspinkaná, méně to pak krvácí a tolik to nebolí

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

hmm.tka to je masakr ..mě se také libi líbi tetovani ale nevim..mit to na celý život!přítel má také po celém lýtku a vypadá to skěle!

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Já tetování nemám, ale znám pár lidí . Dotaz byl psán už dříve a tak by mě zajímalo jestli slečna do toho šla. Samozřejmě, že jsou prý místa, kde to opravcdu bolí.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jj. tam kde je slaba kuže nebo citlivá míst.tak to asi bolí..no.. já také nemám ale kámoš má.. i znamí..ale přežít se to dá!

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Určitě se to dá přežít, ale tetovat by se měly holky s mírou. Dělala jsem s jednou kočenou, měla tetování na zádech a i na lýtkách a když jde na ples, tak má problém s výběrem šatů. Do plesových se velké tetování nehodí. :lol:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

TO je pravda.ale dnes to ani tak těm holkam nevadí ani na plese..Pokud takové tipy chodi na ples. myslim ty holky hoodně moc pokérované.ale viděla jsem na plese holčinu co měla na zádech fakt hezké tetovaní už to barevné a právě že měla šaty takové aby to vidět bylo.záda měla volné a vypadalo to hezky!

Maximka
Offline
Na fóru od: 31.03.2010

mám 3 tetování na tělě - nad kotníkem tam to bylo ok pak na rameni ale tam už mám barevné to bylo horší - ale dalo se , pak ještě na celém boku největší a nejbolestivější :cry: záleží na každé osobě jaký má prah bolesti není to příjemné ale stojí to pak za to... :D ale taky musím říct , že je to jak závislost začneš s jedním a pořád pak vymýšlíš a pokračuješ dál a dál kam s dalším tetováním... ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

až ták?
no ja jak se doma zmínim o tetovani je zle.
mužu se zeptat kolik je ti MAXIMKO?
mně uz 24 bude a mamka vyvadíjako by mi bylo 15 :(
je to děs. nevim jak ji vysvetlit ze když nekdo ma tetovaní neznamená že je treba feták bo špatny clovek a tak.
ona to odsuzuje.. a ze to maji jen NEVZDELANCI.ale ted je jina doba je to modní a ty barevné tetovaní se mi ttaké lii ale stailo by mi neco mensiho..
ale nevim.. no..clovek zas jak stárně ta kuže se povoli a pak to nevypada dobře :(
tk nevim...
dik za odpoved :D

marketavaskova
Offline
Na fóru od: 28.07.2009

takové zbytečné bolesti a k tomu jaks e ti to nebude libit a bude to zortahle skarede ve stari tak co pak stim??? :?:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jo tk. ve staří to bude asi zajímavé no :)
to i doma říkají taky. néé že bych vyloženě za každou cenu chtělo neco mit..ale nějaké male tetovaní. kdlině ..ale uvidime. do budoucna . ;)

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky, nedá mi to a přidám názor :D . Tetování ze začátku bolí, ale čím déle se místo tetuje, tak pak bolest otupí. Já sama mám dvě. První bylo v 18ti letech na břicho - OPRAVDU BLBEJ NÁPAD!!!! V těhotenství mi popraskala kůže na břichu, kérka se roztáhla a dodnes to vypadá hrozně, protože mi zůstaly jizvy. Druhé přišlo později na rameno. S tím jsem dodnes moc spokojená ;) . Toho motýlka na břiše opravdu lituju a kdyby se dal vrátit čas, tak do toho nejdu... Jo a jinak co s tím ve stáří? Myslím, že jako 70ti letá babka nebudu chodit tak odhalená, aby to bylo vidět :lol: toť muj názor ;)

URNA93
Offline
Na fóru od: 22.04.2010

Píšeš že ti je 24, tak si to tetování prostě nech udělat .... potvrzení od rodičů už nepotřebuješ, oni si na to prostě zvyknou, a to že bolí to k tomu patří ale nejvíc to bolí na místech kde se tetuje skoro na kost přes tenkou vrstvu kůže jako třeba nárt, žebra atd. Tak krásnej zbytek dne

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Urna: to já vím.. že nepotřeb :) ale ona mi řekla , že když u ní bydlím tk nic nebude .)
tk .zvykla by si asi.. ale nevim no.
na 2 piercingy si taky zvykla a to mi bylo 15 :) o tom nevěděla. BY mi to taky nedovolila.
a nejaký hezky navrh na tetovani nemas?
neco mensi , třeba i barevnyho..ale kam to jeste nevim ;)

pisitko
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Opravdu záleží, kde se tetování nechává dělat. Prý to nejvíce bolí na bocích.
A co se týká bolesti na kostech...nesouhlasím, mě to na páteři příjemně lechtalo a když zajel na sval, tak to bylo rychlé probuzení...
Každý má práh bolesti jinde.
Ale o co opravdu jde je to, že tetování se nesmí nechat jako rozmar...jako něco co jsem si vymyslela a za 5 minut a mám vybráno. Mělo by mít pro člověka nějakou symboliku, protože sundat tetování prý bolí šíleně. A to, co pro vás má skrytý význam, je něco, čeho nikdy litovat nebudete. Jen je asi dobré vybírat místa ne moc vyditelná. Přece jen, stále existuje jakási předpojatost vůči lidem s tetováním.
A takové roztomilé tetování v místech, která uvidí pouze několik vybraných lidí může být dokonce i erotické ;)
Já mám tetování dvoje. Nikdy jsem jich nelitovala a spojují v sobě nejen již zmiňovanou symboliku, ale hlavně se mi k nim váže spousta vzpomínek...

jana.p95
Obrázek uživatele jana.p95
Offline
Na fóru od: 10.02.2014

Dobrý den, 

podle mě tetování moc nebolí. Mám sice jen jedno a to na klíční kosti, ale rozhodně to není nic hrozného. Někdo to přirovnáva k hrůzným věcem a mě to bylo příjemnější než trhání obočí, to je pro mě bolstivé více. Ale určitě záleží na každém člověku samotném.

Niky1995
Obrázek uživatele Niky1995
Offline
Na fóru od: 12.02.2014

Tak na zápěstí je dost slabá kůže tak si myslim, že to bolet bude, protože žádný tetování není bez bolesti. Nejvíc to, ale prej bolí na kosti. Já si chci ted taky nechat dělat tetování mezi lopatky a kousek bude i na pravý lopatce, tak jsem zvědavá jak moc to bude bolet

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

jestli ti můžu poradit, umísti si ho co nejdál od lopatky. já mám motýla na rameni a spodní tykadla se blíží k lpatce a můžu ti říct, že to bolelo jak prase. ten vrch, kde más "maso a tuček " ten je vceku ok, ale jak se to blíží jakékoliv kosti, bolí to jak čert i když se to umrtvuje. jelikož mám za sebou spousty operací včetně 3 plastik nosu, tak vím co je bolest a nejsem žádná padavka. dalo se to přežít, ale trpěla jsem. stejně tak u permanentního makeupu, nejhorší jsou oční linky..ale ten efekt za to stojí

ajaksas
Offline
Na fóru od: 13.10.2015

Ahoj :) Tetování nebolí, některá místa jsou méně příjemná než jiná,ale stále to není bolest. Samozřejmě záleží na místě. Pro mě byl nejvíc nepříjemný nárt a kotník. Klíční kosti,celá páteř i stehno úplně v pohodě.Celkově všichni tvrdí,že nejhorší jsou žebra, kotník a triceps.

Taky záleží na tom,jestli je barevné či jen černé. Černé tetování ,,bolí" méně. Barevné může být nepříjemné jen z toho důvodu,že jsou některé barvy hustší a hůř se dostávají pod kůži,tak se místo musí dělat několikrát. Zápěstí nebude podle mě žádná hrůza.