melirovani na sede kratke vlasy

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Anonym
melirovani na sede kratke vlasy

dobry den chci se zeptat jak تساقط الشعر عند النساء udelat bile meliry na sede kratke vlasy.kamaradce vzdy vzniknou zlute az zrzave meliry.dekuji za radu.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahojky,u šedivých vlasu je to složitější- vlasy jsou daeko silnejší ,tvrdsí a krepatěšjší řekla bych.
Musis bud použít silnješí peroid nebo delší dobu působení.ale jestli chceš mit hezky bile meliry zajdi kekadeřnici.přeci jen maji kvalitnější material. než maji v drogerii.
hodně štěstí.když tak pak nap.jak to dopadlo a co jste použily!

Anonym

cus dekuji za radu ale pro me to je malo. jsem kadernice ale kamoska si leta dela meliry u svy kamosky ktera kadernice neni. vzdy delaji meliry pres cepici 30% kyslicnikem.vzdy ok az ted ma meliry az do rezava. chci ji udelat melirY 12% kysl. a melirama znacky BLACK ale bojim se aby to nebylo opet rezave. PROSIM O POMOC.CHCEME BILE MELIRY. dekuji za pomoccc.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. tk.když si kadeřnice tak by sis měla vědět rady?To ja jsem taky a když dělam meliry přes čepici a lehce šedivé vlasy nemám to rezave.musis si to hlidat ja davam nekdy 9-12% peroxid a v poho.. sice to neni uplně bílee ale to zaleží na typu vlasu.když ji to nejde tak ji to asi NIDKY uz nepude..a šedivé vlasy jak jsem psalase ěpatně odbarv.
pry je dobry melir DUSY uz se to tu psalo.
tak hodně štestí .já pužívam Subrinu a Vitalitys.